Gyakran ismételt kérdések

Lehet a patikában is kapni NMSM-L készítményt?

Igen, az összes patikában kapható a termék, a patikusnak jelezni kell pontosan, hogy NMSM-L-t szeretnénk vásárolni. Mivel új termékről van szó lehet, hogy a kisebb a patikákban a termék nincs bent az úgynevezett törzsben, ezért a patikusnak meg kell ezt nézni. Mindemellett a honlapon is megrendeli a terméket, és bizonyos feltételek mellett ingyenesen szállítjuk ki.

Bevizsgált termékről van szó?

Igen, Magyarországon minden gyógyszert, illetve táplálékkiegészítőt kötelező bevizsgálni, e nélkül nem lehet forgalomba hozni. A NMSM-L termék is az országos gyógyszerészeti és élelmezés-egészségügyi intézet (OGYÉI) által bevizsgált. A notifikációs szám 20718/2018

Ez a termék külföldi?

Nem, ez a termék teljesen magyar fejlesztés, és magyar gyártás, a Meditop cég gyártja, és a Kéri Pharma Kft fejlesztette.

Honnan tudjuk hogy a termék valóban hatásos?

A vizsgálatok kritikus értékelését az Európai Élelbiztonsági hatóság (EFSA) szakértő testülete végezte el, kizárólag a releváns randomizált klinikai vizsgálatok, megfigyeléses vizsgálatok és az ezeket feldolgozó metaanalízisek eredményeit alapul véve. A levont következtetéseket, melyek a D-vitamin mindkét formájára (kolekalciferol: D-vitamin; ergokalciferol: D-vitamin) vonatkoznak, kellően megalapozottnak tekinthetjük.

Az EFSA szakértői testületének végkövetkeztetése a következő volt: A D-vitamin hozzájárul az egyensúlyzavar és az izomgyengeség okozta esésveszély kockázatának csökkenéséhez. A 60 éves vagy annál idősebb férfiak és nők esetében az elesés a csonttörések kockázati tényezője. 

Mit tartalmaz a termék?

 A NMSM-L  tabletta, egy speciális vitamin komplex, mely a D vitamin mellett egyéb, az ideg, valamint az izomműködést, illetve a vérképzést elősegítő vitaminokat, nyomelemeket is tartalmaz, melyek együttesen segítik a D vitamin hatását. 

Nem kevés a D vitamin a termékban?

Az Európai Élelbiztonsági hatóság (EFSA) által végzett vizsgálatok szeint a jótékony hatás csak a napi 800-1000NE D vitamin szedése mellett jelentkezik. 

Megrendelem

Három doboz vásárlása esetén 10% kedvezmény!

Két doboz vásárlása felett ingyen postázzuk.