Nem lehetünk mindig az idős szeretteink mellett… Így más módon kell vigyáznunk rájuk. 

NMSM-L

Bármennyire is szeretnénk, sajnos nem tudunk folyamatosan idős szeretteink mellett lenni, óvni őket. Éppen ezért fontos, hogy megtaláljuk azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével távolság esetén is nagyobb biztonságban tudhatjuk idős családtagjainkat.

Erre megoldás a NMSM-L (Nem esem el)-filmtabletta is. Ez egy 30 napos kiszerelésben kapható étrendkiegészítő termék.

A NMSM-L filmtabletta feladata, hogy segítsen csökkenteni az időskori elesések kockázatát, hiszen a 60 éves kortól gyakran jelentkező izomgyengeség és egyensúlyzavar sok esetben vezet ehhez.

 

Megrendelhető a webshopról

Vagy megvásárolható a patikákban és a DM üzleteiben

Magyar termék

Kéri Pharma csoport fejlesztés, Meditop gyógyszeripari Kft. gyártás

A csontritkulás veszélyei

600 000 nőt és 300 000 férfit érint hazánkban az oszteoporózis, azaz csontritkulás. A legalattomosabb ebben a betegségben, hogy nem jár érzékelhető tünetekkel, sokszor már csak a csonttörés miatti röntgen során derül ki, mekkora a baj. Lényeges, pláne 60 éves kor után a rendszeres szűrés, hogy a csontok állapota védhető, a folyamat pedig esetlegesen lassítható legyen. Visszafordítani sajnos már nem lehet a csontok porózussá válását, így a megelőzés + ellenőrzés + kezelés aranyhármast célszerű alkalmazni.

A NMSM-L tabletta az első Magyarországon, amely segít az elesés kockázatának csökkentésében, hogy elkerülhető legyen ezáltal a sokszor életveszélyes csonttörés is.

További részletes információ a termékről

Kapható a patikákban valamint a DM üzleteiben

Több, mint biztonság

Amellett, hogy idős szerettei nagyobb biztonságban lesznek, az izomgyengeség és egyensúlyzavarok miatti elesés kockázata csökken, és a csontritkulásból adódó súlyos mellékhatások is, van még egy fontos előnye a tabletta szedésének. A JOBB ÉLETMINŐSÉG.

A NMSM-L tabletta rendszeres fogyasztói szinte kivétel nélkül arról számolnak be, hogy sokkal magabiztosabban tudnak mozogni. A korábban még nehézséget jelentő feladataikat, például a kert körül és otthon könnyebben el tudják látni, vagy egyes esetekben, végre többször tudnak kimozdulni a lakásból.

Az Európai Élelmiszerbiztonsági hatóság ajánlása:

A D-vitamin hozzájárul az egyensúlyzavar és az izomgyengeség okozta esésveszély kockázatának csökkenéséhez. A kedvező hatás napi 20 μg (800 NE) D-vitamin valamennyi forrásból történő bevitelével érhető el.